1.5.2024. 19:03
1
Đoković se pojavio na Severininom koncertu u Dubrovniku
Prvi reket svijeta Novak Đoković pojavio se na koncertu Severine koji je sinoć održan u jednom lokalu u Dubrovniku.

Đoković je bio poseban gost, te se u jednom trenutku popeo na binu pa je publika počela skandirati njegovo ime, piše Dubrovački dnevnik.

"Nole, Nole", vikali su iz publike dok ih je Severina poticala na aplauz te se naklonila teniseru kad je silazio sa bine.

Đoković je bio poseban gost, te se u jednom trenutku popeo na binu pa je publika počela skandirati njegovo ime, piše Dubrovački dnevnik.

"Nole, Nole", vikali su iz publike dok ih je Severina poticala na aplauz te se naklonila teniseru kad je silazio s pozornice.



Prije zabave, Đoković je prošetao Stradunom i popio piće, a ovo nije prvi put da se pojavio u Dubrovniku.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.