6.4.2017. 14:42
10
Kontra: Ne pronalazim se u regionalnim trendovima hip-hopa, većina ljudi ovdje sluša lošu muziku
Poznati bh. hip hop muzičar Zlatan Hajlovac-Kontra ljubiteljima ove vrste muzike na našim prostorima poznat je kao jedan od njenih najorginalnijih predstavnika.

Za sebe voli reći da je pristalica hip hop kulture, a cilj mu je širenje pozitivnih strana iste.

Trendovi u svim segmentima života se mijenjaju, tako i u muzici, pa nas ne čudi kada vidimo da pojedinci radi uspjeha mijenjaju svoj muzičke stilove i priklanjaju se različitim muzičkim žanrovima.

Kontra je koliko je to moguće ostao vjeran tzv. izvornom obliku hip-hopa, iako se u BiH, a pogotovo u Sarajevu promjenila slika muzičke scene.

Veoma je vezan za svoj rodni grad Sarajevo, pa je kao poklon za 6. april dan grada Sarajeva, svim Sarajlijama, ljubiteljima hip hop muzike, obećao sjajan nastup subotu 8. aprila studentskom klubu KUK, gdje će osim njega nastupiti neki od najboljih iterpretatora bh. hip hopa.

 

Razgovor sa Zlatanom Hajlovcem-Kontrom pogledajte u video prilogu.

 

 

Novinar: Admir Oručević

Snimatelj: Ramiz Uzunović

Montažer: Emir Preljević

 

10
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.