13.6.2017. 9:45
0
"Nemamo strah od smrti, strah je naš prijatelj, loše je kad on nestane"
Iako spada u ekstremne sportove svi oni koji se bave paraglajdingom za isti kažu da je veoma bezbjedan. Sport koji vam omogućava da u zraku ostanete i po nekoliko sati.

Letjeti paraglajderom znači doživjeti adrenalisku poslasticu u kojoj dobivate avanturu i pogled koji je teško opisati riječima.

Rizik od nekih neželjenih posljedica je minimalan, ali je zato užitak koji vam se pruža dok letite mnogo puta veći.

Sa članovima škole letenja Extreme iz Sarajeva razgovarali smo o zanimljivim stvarima vezanim za ovaj ekstremni sport, a osim razgovora u video prilogu pogledajte sjajne kadrove koje smo zabilježili iz perspektive jednog paragladjera.

 

 

Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.