28.8.2017. 14:20
2
Senad Repuh: Nisam se osjećao kao šef stručnog štaba, već kao vojnik FK Sarajevo
Sada već bivši trener FK Sarajevo Senad Repuh govorio je za Source portal.

Iza Senada Repuha je turbulentan period. Kada mu je u 2. kolu pružena prilika da sjedne na klupu jednog od najvećih bh. klubova, nije mogao ni pretpostaviti da će njegov trenerski angažman trajati samo  četiri  prevenstvena kola ili vremenski gledano tri sedmice.

Poraz od gradskog rivala Željezničara bila je kap koja je prelila čašu,  nakon čega je odlučio da podnese ostavku i završi za njega neslavno trenersku karijeru u bordo timu, timu za koji je emotivno itekako vezan.

Proteklih dana, Senad Repuh odlučio je da zaboravi na svakodnevne obaveze, pa je tako sa porodicom otuptovao na kratki odmor na Jadran.

Sada kada su se emocije malo slegle i kada FK Sarajevo ima novog stratega na klupi u liku Husrefa Musemića, odlučili smo se da porazgovaramo sa bivšim kormilarom bordo bijelih.

Cijeli razgovor sa Senadom Repuhom pogledajte u video prilogu.

Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.