5.9.2017. 17:35
27
Da li su revizori zaista negativci: Na zahtjev da pokaže kartu, putnik mi je pokazao pištolj
GRAS-ovi revizori u glavnom gradu BiH najčešće su etiketirani kao negativci.

Mnogo puta do sada su se mogli čuti da su oni glavni inicijatori problema koji se dešavaju u tramvajima, autobusima i trolejbusima u Sarajevu, ali budimo iskreni, rijetko kada smo čuli njihovu stranu priče.

Zapitate li se da li su on uvijek glavni krvci ili to možda nekada mogu biti ljudi koji se "švercaju" odnosno voze bez karti.

Razgovarali smo sa nekoliko revizora odnosno kontrolora karata, koji su nam između ostalog otkrili koliko je njihov posao stresan i zbog čega ih većina putnika u javnom gradskom prijevozu ne voli sresti.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

27
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.