14.9.2017. 19:38
5
"Konaković me nekoliko puta molio da pomognem Vodovodu, a onda su oni izjavili da vršim pritisak na njih"
Svjetski ekspert za neoprihodovanu vodu Đevad Koldžo govorio je za Source.ba.

Vodosnadbevanje u glavnom grad BiH je jedan najvećih problema sa kojim se trenutno susreću građani Sarajeva. Taj problem još uvijek nije riješen.

Jučer se građanima preko Facebook profila obratio i premijer Konaković. Naglasio je da dijeli nezadovoljstvo građana trenutnom situacijom, te najavio da redukcije neće imati već krajem naredne godine.

U razgovoru za naš portal ekspert za neoprihodovanu vodu Đevad Koldžo je najavio da se problem redukcije može riješiti, ali da za takvo nešto treba imati plan.

Cijeli razgovor sa ekspertom za neoprihodovanu vodu Đevadom Koldžom pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

 
5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.