20.9.2017. 13:54
7
Ko su idoli današnjoj omladini: Ne može momak od 20 godina voziti auto od 50.000 eura
Proteklog vikenda u odličnoj organizaciji održan je 11. sarajevski polumaraton koji je ove godine privukao 3000 učesnika iz cijele BiH, ali i mnogih drugih zemlja u Evropi.

Veliki  broj građana davao je podršku svim takmičarima, a kod onih koji su uspjeli istrčati 21 km dugu utrku na licima se mogao primjetiti poseban osjećaj sreće i zadovoljstva.

Naša ekipa razgovarala je sa sportskim aktivistom i jednim od osnivača sarajevskog polumaratona Tomislavom Cvitanušićem, koji nije krio zadovoljstvo zbog toga što se ova utrka iz godine u godinu podiže na veći nivo i dobiva na još većem značaju.

Osim toga razgovarali smo i o društvenoj situaciji u BiH, koja prema Cvitanušićevim riječima nije dobra.

Cijeli razgovor sa Tomislavom Cvitanušićem možete pogledati u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.