19.10.2017. 19:04
2
"Prijatelji koji su me posjetili ovdje pitali su me 'Šta ti jedeš', jer su za četiri dana svi smršali četiri kile"
Među muškim modelima u ovom trenutku 30-godišnji Sarajlija Jasmin Drinjaković u BiH je bez premca. Do sada je ostvario zavidnu karijeru na domaćoj i inozemnoj modnoj sceni.

Mnogo je putovao, a kako je izjavio za Source portal, putovanja su mu pomogla da upozna nove ljude i ostvari mnoga prijateljstva.

Jasmin ne krije da se modelingom ljudi u BiH mogu baviti samo iz hobija, a da bi ostvarili značajniji korak u karijeri modela, prinuđeni ste da napustitie našu zemlju, jer su ovdje mogućnosti za napredak mnogo manje u odnosu na inozemstvo.

Najviše vremena proveo je u Kini. Zanimalo nas je koliko mu je trebalo da se privikne na kinesku ishranu i da li je naučio koristiti tradicionalne kineske štapiće.

Cijeli razgovor sa Jasminom Drinjakovićem pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

Snimatelj: Ramiz Uzunović

Montažer: Emir Preljević

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.