14.11.2017. 17:32
2
Dervo Sejdić odgovorio na prozivke: Bajro Beganović laže da sam napravio kuću na Gorici novcem od 'Udruženja Roma'
"Sejdić Dervo je na Gorici napravio kuću od tri sprata, a imao je stan koji je prodao kada je vidio da kuću može napraviti novcem od 'Udruženja Roma'", izjavio je u razgovoru za Source portal protekle sedmice romski aktivista Bajro Beganović.

Osim ovoga Beganović je u razgovoru za Source izjavio kako je tokom rata dok je on 'gradio' Goricu pod granatama, Sejdić pobjegao u Italiju. Razgovor sa Bajrom Beganovićem možete pričitati OVDJE.

Sejdić Dervo povodom prozivki koje je Beganović uputio na njegov račun obratio se našoj redakciji kako bi demantovao ove navode. 

Cijeli razgovor sa Sejdić Dervom pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber




2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.