20.3.2018. 15:02
0
"Kada sam ga vidjela prvi put u Narodnoj kuhinji sa 'šćapom' i francuzicom, pomislila sam kako njemu treba pomoć"
Veliki humanista Agan Hodžić u svom testamentu ostavio je velika novčana sredstva Narodnoj kuhinji, Merhametu i Crvenom križu FBiH.

Korisnici Narodne kuhinje "Stari Grad" od sada će dobivati mnogo veće porcije hrane zahvaljujući Aganu Hodžiću.

Kako nam je rekla Zilha Šeta, poznatija kao Tetka Zilha, koja u Narodnoj kuhinji radi već 26 godina, Hodžić je redovno dolazio i posjećivao Narodnu kuhinju "Stari Grad", te i ranije davao donacije ovoj ustanovi.

U razgovoru za naš portal Tetka Zilha istakla je da korisnici više neće dobijati pola hljeba, već cijeli, i da je jedini uvjet koji stoji u testamentu da se donacija potroši na hranu, a izvršenje testamenta nadgledat će izvršitelj.

Cijeli razgovor sa Tetkom Zilhom preslušajte u video prilogu.



Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.