29.3.2018. 13:42
0
"Ne bih kritikovao rad svog prethodnika, ali prije je falilo čvrstine u igri"
Iz tri utakmice na klupi nogometne reprezentacije BiH, učinak Roberta Prosinečkog su dva neriješena rezultata i jedna pobjeda.

Nakon utakmica protiv Bugarske i Senegala, Prosinečki je bio zadovoljan onim što su njegovi izabranici prikazali na terenu. Posebno je izdvojio utakmicu protiv Senegala, koja je nažalost bila posljednja za Harisa Medunjanina, dugogodišnjeg reprezentativca BiH. 

Telefonski smo porazgovarali sa Prosinečkim, a u razgovoru smo ga upitali kako je vidio nastup Ibrahima Šehića, za kojeg sa sigurnošću možemo reći da je u ove dvije utakmice sjajno zamjenio do sada standarnog čuvara naše mreže Asimra Begovića.


Cijeli razgovor poslušajte u video prilogu:


Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.