26.4.2018. 14:09
6
"Prvu noć mi je bilo jako teško, kao u horor filmovima, pitao sam se čime sam ovo izazvao"
Bosanskohercegovačku javnost, a i javnost susjednih zemalja zatekao je slučaj Halila Sulejmanovića koji se prije nekoliko mjeseci našao na čelu Boračkog zadružnog saveza FBiH.

Ono što je posebno bilo interesantno su njegove godine, koje po mnogima nisu bile u skladu sa funkcijom koju je on obnašao.

Kažemo obnašao, jer Sulejmanović je portekle sedmice podnio ostavku na pomenutu poziciju.

Po prvi put od njegovog imenovanja za predsjednika Boračkog zadružnog saveza FBiH razgovarali smo sa Sulejmanovićem, a šta je rekao za naš portal pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.