20.9.2018. 14:14
11
"Dobijam jako puno poruka, da se Sandžaklije vrate odakle su došle. Pa gdje da se vratimo, ako sam ostavio život ovdje"
Bh. K-1 borac Dževad Poturak na narednim izborima jedan je od kandidata skupštinu Kantona Sarajevo ispred stranke SBB.

U razgovoru sa Dževadom Poturkom dotakli smo se ciljeva kojim će se voditi ukoliko dobije povjerenje građana na izborima.

Svojom nedavnom izjavom na predizbornom skupu SBB stranke, Bakira Izetbegovića nazvao je 'nebuloznim' i optužio ga za vrijeđanje Sandžaklija u BiH. Za Source portal otkriva zbog čega je dao takvu izjavu.

Istakao je da će na kraju narod birati i da bilo kakav oblik nasilja ne treba da bude zastupljen u predizbornom periodu, aludirajući na nedavna dešavanja, odnosno paljenje automobila potpredsjednice SBB Adise Omerbegović-Arapović.

Cijeli razgovor sa Dževadom Poturkom pogledajte u video prilogu.

Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Almir Biber
Montažer: Emir preljević

11
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.