24.10.2018. 10:42
3
"Dodik je grmalj, pjeva po svadbama i samo te može odvesti u šumu, a ne u EU. Džaferović je vrlo namazan i zaj**** lik, koji prvo mora uraditi dosta na sebi, da bi uradio nešto na tebi"
Stomatolog, glumac, TV i radio voditelj govorio je za Source portal.

Sa Batkom smo razgovarali o nedavnim izborima i njihovim rezultatima. 

U toku razgovora Batko je na sebi svojstven način opisao buduće članove Predsjedništva BiH, a posebno se osvrnuo na Milorada Dodika i Šefika Džaferovića.

Svima je poznato da se Čehajić već dugi niz godina bavi humanitarnim radom i prikupljanjem novca za veliki broj oboljelih u BiH putem Otvorene mreže. 

Zanimalo nas je šta se dešava sa viškom novca koji se prikupi u takvim akcijama, na šta se on preusmjerava?!

Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer Almir Biber

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.