23.12.2018. 16:14
8
"Nije Amar Osim kriv što Željo nema pobjedu pet utakmica, što nema trenera. Čini mi se da je Željo gazio preko nekih ljudi u prošlosti, a to ti se sve na kraju vrati"
Na današnjoj redovnoj sjednici FK Željezničar odlučeno je Nihad Selimović zamijeni Senada Misimovića koji je ranije obavljao dužnost prvog čovjeka kluba i koji je nedavno podnio ostavku zajedno s ostalim članovima Upravnog i Nadzornog odbora.

Selimović je rekao da je Amar Osim prvi na listi želja za trenera "Plavih".

- Postoji lista želja, naravno nismo ni s kim razgovarali prije imenovanja, tek trebamo obaviti razgovore s kandidatima, ali svakako prvi na listi želja je Amar Osim, najtrofejniji trener kluba i on bi u ovom trenutku bio najbolje rješenje. Vidjet ćemo da li ćemo uspjeti postići dogovor s njim - kazao je Selimović novinarima.
 
Članovi Skupštine kluba s Grbavice su na jednoj od prvih tačaka današnje sjednice odlučili da novinari ne prisustvuju ovom događaju iako su prethodno dobili poziv, što je izazvalo ogorčenje kod pripadnika sedme sile.

Proteklih dana razgovarali smo sa dugogodišnjim sportskim novinarom Jasminom Ligatom, a jedna od tema našeg razgovora bilo je trenutno stanje u FK Željezničar.

Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

8
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.