27.12.2018. 10:14
0
"Dodiku poručujem da će vrlo brzo završiti iza rešetaka do kraja života"
Hiljade građana Banje Luke prošetale "Davidovom stazom", s Trga do Crkvene, gdje je pronađeno Davidovo tijelo, pa Gospodskom do Kraša, gdje su se zaustavile.

Policija je pratila kolonu, ali incidenata nije bilo.

Trg Krajine su nešto prije 18 sati, za kad je bio najavljen početak protesta, blokirali deseci pripadnika interventne policije, čime su vlasti dale do znanja Dragičeviću i ostalim građanima koji traže da se riješi slučaj smrti Davida Dragičevića, da nemaju namjeru dozvoliti veliki skup na glavnom gradskom trgu.

Posebno je dirljiv bio trenutak kad je Davor Dragičević legao na zemlju pokraj rijeke Crkvene, gdje je pronađeno mrtvo tijelo njegova sina.

Telefonski smo razgovarali sa Davorom Dragičevićem. U video prilogu poslušajete šta je rekao za naš portal.


0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.