7.1.2019. 16:15
0
Šta se desilo sa Senadom Pehlivanovićem, čovjekom koji je prodao diplomu za 2.500 KM?
Priča Žurnala o tome kako je njihova novinarka, za samo dvije sedmice i 2.500 KM stekla diplomu Srednje medicinske škole iz Sanskog Mosta, a koja je priznata u BiH i EU odjeknula je u cijelom regionu.

O ovoj temi razgovarali smo sa novinarom Žurnala Avdom Avdićem, koji je rekao da se ni četiri dana nakon razotkrivanja Senada Pehlivanovića nije ništa izdešavalo. Prema njegovim riječima Tužilaštvo koje treba da sprovodi istragu u ovakvim slučajevima, u ovoj situaciji nije učinilo ništa.

Cijeli razgovor preslušajte u video prilogu.

(Admir Oručević)

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.