13.1.2019. 16:38
14
"Probala sam svašta, imala sam dosta frajera, što bih lagala...Po šanku skači sa 20, a ne sa 30 godina, ne ide brate..90 posto djevojaka u Sarajevu je iskompleksirano"
U 2018. godini ekipa Source portala uradila je veliki broj intervjua sa ličnostima koje svojim ponašanjem i izjavama uvijek privlače pažnju javnosti.

Mnogi od tih likova nisu omiljeni u sredini kojoj živimo, ali to nije bio razlog da im ne ponudimo šansu da iznesu svoje mišljenje o određenim društvenim situacijama.

U video prilogu pokušali smo za vas izdvojiti neke od najzanimljivijih izjava u godini za nama.

Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Almir Biber
Montažer: Emir Preljević

14
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.