26.3.2019. 14:54
1
Sarajevski MMA borac: Ne izlazim u kafiće i noćne klubove, izbjegavam ljude koji žele fizičke konflikte
Ahmed Vila predstavlja jednog od najperspektivnijih MMA boraca na našim prostorima.

Ostvario je veliki uspjeh potpisavši ugovor  Cage Warriorsima, pod čijim je okriljem nedavno imao težak ispit, tačnije borbu bivšeg UFC borca, Madsa Burnella.

Iako je poražen, ovaj mladi borac nastavlja vrijedno trenirati i ne sumnjamo da je pred njim svijetla budućnost.

U razgovoru  za naš portal Vila je otkrio kako izbjegava konfliktne situacije na ulicama, kao i da je maksimalno posvećen ovom sportu. Njegovu izjavu možete pogledati u video prilogu.

Trenutno je član Pretorian MMA kluba iz Sarajeva. Posjetili smo jedan njihov trening, a kako on izgleda pogledajte uskoro na Source portalu.

Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.