12.5.2019. 16:57
3
"Ne bi bilo lijepo vidjeti da istospolni parovi dijele nježnosti između sebe na ulici. Ne volim vidjeti ni kad momak i djevojka to isto rade"
U razgovoru za Source portal novinar i voditelj N1 televizije Adi Bebanić otkrio je kako je ovisnik o Instagramu, te kako ne prođe nijedan dan, a da na svom storyju ne podijeli nešto sa svojim pratiocima.

Nakon Hayata, Bebanić je svoju novinarsku karijeru nastavio na N1 televiziji, jer kako nam je rekao, bilo je vrijeme da napravi sljedeći korak.

U prošlosti smo ga navikli gledati u emisijama zabavnog karaktera, ali je u novoj radnoj sredini, dobio je nešto drugačiju ulogu, tačnije danas je novinar u informativnom dijelu N1 televizije.

Sa Bebanićem smo govorili o aktuelnim temama. Cijeli razgovor možete pogledati u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i motažer: Almir Biber

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.