21.5.2019. 10:08
6
"Ne znam zbog čega Robert Prosinečki ne želi da gostuje u mojoj emisiji, ja nemam ništa protiv njega. Prvi autogram u karijeri dao je meni"
Sportski novinar Muhamed Bikić govorio je za Source portal.

Sa Bikićem smo razgovarali o protekloj sezoni u Premijer ligi BiH. Govorio je o Sarajevu, Želji, zbog čega je bordo tim izgledao mnogo bolje u odnosu na Plave sa Grbavice.

Dotakli smo se i njegovog poljednjeg gostovanja na Source portalu, kada je javno kritikovao ljude iz NSBiH, jer nije dobio novinarsku akreditaciju za utakmicu koju je naša reprezetacija prošle godine igrala protiv Beligije na Grbavici.

Odgovorio nam je u kakvim je odnosima danas sa ljudima iz Saveza kao i sa selektorom Robertom Prosinečkim.

Njegov odgovor pogledajte u video prilogu.

Cijeli razgovor uskoro na Source portalu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.