21.5.2019. 14:18
0
"Stižu mi poruke od navijača Želje kao, 'Ohani malo od Saraj'va'. Vjerovatno su mi zamjerili što sam im čestitao duplu krunu"
Muhamed Bikić je bosanskohercegovački sportski novinar. Autor je više knjiga, a bio je i voditelj nekoliko sportskih emisija. Magistar je sportskih nauka, a inače je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Jedan je od začetnika ideje sportskog prava u BiH.

Tokom novinarske karijere vodio je i uređivao emisije  koje promoviraju bh. sport i bh. sportiste u zemlji i inostranstvu.

U razgovoru za naš portal istakao je da je najviše ponosan na posljednji projekat na kome je radio, a riječ je o filmu 'Keli', koji govori o proslavljenom nogometašu Sarajeva Želimiru Vidoviću Keliju.

U toku razgovora dotakli smo se različitih tama, a najviše smo govorili o protekloj sezoni nogometne Premijer lige BiH, koju je FK Sarajevo sa duplom krunom trijumfalno završilo.


Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.