16.7.2019. 12:05
10
"Ako ne možeš da se digneš na vratilu, ne treba ni da dižeš tegove! Na Facebooku ne želim da 'lajkam' ljude koji vježbe rade nepravilno, jer degradiram sebe kao trenera"
Funkcionalni trening označava koncept treninga kojim se utječe na istovremeni razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela.

Ukoliko ste tek odlučili da počnete sa određenom fizičkom aktivnošću, poželjno je da potražite savjet od stručne osobe.

Kakve vježbe treba da obuhvata jedan funkcionalni trening saznali smo od Aldena Hota, za kojeg njegovi klijenti vole reći da je stručnjak u ovoj oblasti.

U razgovoru za naš portal rekao je da on ima specifične metode treniranja sa svojim klijentima i da se njegov trening bazira poboljšanju fizičke spreme.

Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Almir Biber
Montažer: Emir Preljević



10
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.