3.12.2019. 16:11
4
"Nisam iznenađen što navijači Želje daju podršku Husrefu Musemiću, više su me iznenadili neki kvazi navijači Sarajeva"
Husref Musemić smijenjen je sa mjesta šefa stručnog štaba FK Sarajevo.

Ovakva odluka na neki način ujedinila je fudbalsku javnost u BiH, pa se tako n a društvenim mrežama mogu se pročitati mnogi komentari podrške sada već bivšem šefu struke Bordo tima.

Podrška stiže sa različitih strana, veliki broj navijača i bivših igrača Željezničara stao je na stranu jednog od najtrofejnijih trenera sa Koševa.

O ovoj temi razgovarali smo sa nekadašnjim igračem Sarajeva i Željezničara, Farukom Ihtijarevićem. U priloženom videu poslušajte šta je rekao za naš portal.


(Admir Oručević)

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.