17.12.2019. 16:03
18
"Jasna Duraković iz SBB-a nije stavila potpis i neće ga ni staviti, ona je to otvoreno rekla, iako joj je Fahro nudio ambasadorsku poziciju"
Potpisima 18 zastupnika Skupštine KS danas je počeo proces izglasavanja nepovjerenja Vladi KS i smjene predsjedavajućeg Skupštine KS Elmedina Konakovića. Dok 10 zastupnika SDA danas se nije pojavilo na sjednici Skupštine KS.

Potpise su stavili zastupnici SDA, SBB-a (osim Jasne Duraković koja se nalazi van BiH), DF-a i zastupnik BOSS-a Haris Pleho. 

Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elmedin Konaković kazao je danas nakon sjednice da se pred Skupštinom KS nalazi 'adminstrativna borba' te da se Stranci demokratske akcije žuri da smijeni Vladu kako bi prikrili kriminal.

Današnju sjednicu za naš portal prokomentarisao je Damir Nikišić nezavisni zastupnik u skupštini KS.


(Admir Oručević)

18
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.