25.12.2019. 17:17
2
Aca Lukas otkrio šta misli o Jali Bratu i Bubi Corelliju: Ljudi kažu da ne znaju da pjevaju, pa tim kompleksašima je bolje da čitaju Darwina!
Na konferenciji za medije održanoj danas, 25.12.2019. godine, na Jahorini najavljen je prednovogodišnji spektakl i koncert poznatog pjevača Aca Lukasa zakazan za 28. decembar sa početkom u 20:00 časova na Jahorini.

“Zajedno sa bendom pripremamo dobru zabavu, nećemo licitirati dužinu koncerta ali svima mogu obećati fanstastičnu atmosferu i provod što je karakteristično za naše nastupe. Ovo mi je prvi put da nastupam na Jahorini i to me posebno raduje jer volim da nastupam u ovom dijelu pred publikom koja razumije i uživa u svakoj pjesmi. 

Jedno od pitanja na pressu odnosilo se na saradnju sa megapopularnim Jalom Bratom i Bubom Corellijem.

U video prilogu pogledajte sta je Aca rekao o pomenutom dvojcu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Izet Tahirbegović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.