6.5.2020. 16:23
7
Naziv Gljiva o 'korona-derneku': Jedina im je greška što su slavili poslije policijskog sata. To je bio dernek od pet do deset minuta, ništa više
U Sarajevu prije dva dana upriličen tzv. 'korona dernek' na kojem su bile prisutne poznate ličnosti iz muzičkog, ali i političkog života.

Dernek je kao što je poznato organizovan u Golf klubu u Sarajevu, uprkos svim mogućim zabranama, pravilima i restrikcijama.

Podsjetimo, na derneku je bila prisutna i pjevačica Slađana Mandić, koja je atmosferu podijelila na svom Instagram profilu, što je bilo dovoljno za početak novog skandala u našoj zemlji.

Svoj komentar o 'korona-derneku' za naš portal dao je poznati tekstopisac i muzičar Nazif Gljiva. Upravo je Gljiva autor mnogih poznatih muzičkih hitova koji su svojevremeno vinuli u zvijezde neke od muzičara koji su bili prisutni na ovom događaju.

Sa Gljivom smo razgovarali i o njegovom zdravstvenom stanju i vremenu tokom pandemije koronavirusa.


(Admir Oručević)

 
7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.