30.12.2020. 16:15
7
Upoznajte Sarajliju sa hrvatskim naglaskom: O noćnom životu u Sarajevu mogu govoriti samo sa tugom i žaljenjem. Radimo po 20 sati, dok su četiri sata rezervisana za čišćenje!
Ekonomska i društvena situacija u BiH uvjetuju da svaki dan svjedočimo sve većem odlasku mladih ljudi iz naše zemlje. Jedan od onih koji se prije nekoliko godina odlučio za takav korak je i Sarajlija Amar Fočo, koji već nekoliko godina živi i radi u Zagrebu.

Nekoliko godina izvan BiH, bilo je dovoljno da svojim radom i trudom, ali i konstantnom željom za napredovanjem, sebi obezbjedi status generalnog menažera 'Noa' beach kluba koji se nalazi na Zrću na hrvatskom otoku Pagu. Ovaj klub je u prošlosti proglašen za 13. klub na cijelom svijetu.

Kada kažu plaža Zrće, velika većina mladih ljudi, pomisli na zabavu i provod, ali za organizaciju spktakularnih događaja koja privlače turiste iz cijelog svijeta, potrebna je jako dobra organizacija.

"Zrće je druga Ibiza, a  'Noa' je megalomanski projekat koji skoro deset godina važi za jedan od najboljih klubova svijeta", izjavio je u razgovoru za Source Amar Fočo, generalni menadžer 'Noa' beach kluba.

U razgovoru pogledajte šta Fočo kaže za sarajevski noćni život i koliko se on može porediti sa onim u Zagrebu.
 
Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo






7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.