5.1.2021. 15:55
0
Dr Stevanović o obaveznom vakcinisanju: Vakcine protiv korone imaju određene dileme i nose svjestan rizik, ja ću se vakcinisati, ali država ne smije nikome naređivati to da uradi"
Vakcinacija protiv koronavirusa jedna je od najaktuelnijih tema u svijetu. I dok se pojava vakcina u BiH najvljuje tek nekad krajem prvog kvartala ove godine, postavlja se pitanje koliko su ljudi spremni dobrovoljno pristati na vakcinaciju.

Upitno je i koliko su visoki zvaničnici koji su pristali na javno vakcinisanje, uspjeli ohrabriti svjetsku populaciju, te uvjeriti ih u tezu da vakcinacija sa sobom ne nosi štetne stvari po naš organizam.

Da li će masovna vakcinacija poboljšati trenutno stanje uzrokovano pandemijom pitali smo dr. Dragana Stevanovića.

Razgovor poslušajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.