15.1.2021. 12:42
4
"Moj otac i moja majka nekada su bili konkurencija jedno drugom u poslu. Nakon što su se zaljubili, sjedinili su snage i napravili ovo što mi danas jesmo"
Ako dođete u Travnik, sigurno je da ćete posjetiti mnoge kulturno-historijske baštine po kojima se on izdvaja od većine ostalih bh. gradova. Jedinstvenim ga čini i bogata gastro ponuda, koja može zadovoljiti ukuse svima ljubiteljima hrane.

Ljubiteljima ćevapa svakako ćemo preporučiti ćevabdžinicu 'Hari', za koju kažu da pravi najpoznatije ćevape u regionu, a  za sve one koji žele uživati u zimskim radostima na obližnjem Vlašiću, to mogu raditi uz dobru klopu, jer se ćevabdžinica 'Hari' nalazi i na ovoj bh. planini.

Domaći i strani turisti su ćevabdžinicu Hari ocijenili kao nezaobilaznu gastro lokaciju i mjesto koje morate posjetiti.

Naša ekipa prilikom boravka na Vlašiću i posjetila ovu kultnu bh. ćevabdžinicu.

U priloženom videu pogledajte šta smo zabilježili.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.