4.3.2021. 14:45
0
Dok se čeka odluka Vlade KS, 'drive in' punkt radi punom parom: Velike gužve prilikom testiranja na koronavirus
I dok se čeka odluka koju bi Vlada KS na čelu sa premijerom Edinom Fortom trebala donijeti u vezi novih restrikcija i poštrenih epidemioloških mjera, u KS raste broj neovozaraženih.

Tako je u Bosni i Hercegovini je u posljednja 24 sata zabilježeno 910 novozaraženih osoba, a testirana su 4.232 uzorka. Preminulo je 26 ljudi.

Rast broja novozaraženih u Kantonu Sarajevo evidentan je već izvjesno vrijeme. Vlast je pod velikim pritiskom novih odluka.
 
Prvi prvi “drive-in“ punkt za testiranje na koronavirus, a postavljen je na parkingu kod mosta Suade Dilberović sredinom proteklog mjeseca.

Ono što smo zabilježili danas na ovoj lokaciji, govori,da punkt radi 'punom parom'.

U priloženoj galeriji pogledajte gužve koje smo danas zabilježili.


Novinar: Admir Oručević

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.