22.4.2021. 9:55
5
"Selver Zećirović je običan miš, ciljano je tražio belaj, tražio da se pobijemo. Ja sam mu rekao: Sačekaj me, eto mene brate u tvoj objekat, da to muški riješimo"
Muhamed Kubat, koji je bio kandidat za načelnika Ilidže na prethodnim lokalnim izborima, poznat po tome što je predizbornoj debati pozvao svoje glasače da glasaju za kandidata Fikreta Prevljaka, pozvan je u policiju na razgovoru po prijavi dvojice vijećnika.

Kako saznajemo  Kubata su vijećnici Općine Ilidža Selver Zećirović i Redžo Lemezan prijavili za ugrožavanje sigurnosti. 

Navodno je Kubat je na društvenoj mreži Facebook prijetio vijećnicima, a posebno Selveru Zećiroviću, vijećniku SDP-a i to čak ubistvom.
 
"Lijepo se poselamite svi sa Selverom, sutra će te plakati za njima", napisao je u Facebook komentaru Muhamed Kubat.

Tim povodom smo jučer smo kontaktirali vijećnika SDP-a Selvera Zećirovića koji je u izjavi za naš portal rekao:

"Ja sam danas podnio krivičnu prijavu i prijavio ga policiji kako bi prestao s uvredljivim pisanjima. Osim meni, pisao je i zajedničkom poznaniku kojem je rekao 'vidim lajkaš rahmetliji slike', i da će me ubiti čim svane", kazao je Zećirović za Source.

Danas smo kontaktirali Muhameda Kubata, koji je za naš portal prenio svoju stranu priče.

Razgovor poslušajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.