5.5.2021. 13:32
0
"Što se tiče mog pištolja, ja za njega imam dozvolu. Nit' sam ga poklonio Dženanu, nit' sam mu ga mogao pokloniti"
Porodica Mutap poslala saopćenje u kojem navode da su sarajevskom tužilaštvu prijavili Muriza Memića.

Ovim povodom kontaktirali smo Muriza Memića.

"Ništa nije čudno od porodice Mutap, kad god se ovamo nešto pokrene, oni izađu sa neki saopštenjem, ali evo imali su pet godina da to urade. Što baš sad kad se obruč steže. Svi znamo da Dženan nije udarilo auto, ako što oni to tvrde. Neko ih pogrešno savjetuje očigledno", govori Memić .

Upitan da prokomentariše slike koje su priložene uz saopštenje,  na kojima se nalazi pištolj o kojem je navodno porukama govorio Dženan Memić.

"Ma ja ne znam šta je u pitanju, niti kako se on slikao. Što se tiče mog pištolja, ja za njega imam dozvolu. Nit' sam mu ga poklonio, nit' sam mu mogao pokloniti. Taj pištolj imam i dan danas sa odobrenjem", rekao je za Source Muriz Memić.


Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.