14.6.2021. 15:29
1
Pitali smo Semira Osmanagića da li sada očekuje poziv od Nadala: Nije u pitanju samo ta slika sa Nadalom i poslije finala su se pojavile slične fotografije
Njemački Eurosport jučer je prenosio finale Roland Garrosa između Novaka Đoković i Stefanosa Tsitsipasa, koje je Đoković dobio rezultatom 3:2 nakon nevjerovatnog preokreta, pošto je za manje od dva sata igre bio u zaostatku od dva seta.

Boris Becker koji je svojevremeno bio i Novakov trener i dalje s njim ima dobre odnose, a gostovao je na Eurosportu kao stručni komentator. Legendarni teniser je dobio pitanje kako je Đoković napravio još jedan preokret, a nije imao dilemu prilikom davanja odgovora na to pitanje.

"Novak crpi energiju iz posebnog brda. On je posjetio već nekoliko puta Bosnu i Hercegovinu, mjesto Visoko, gdje se nalazi njegovo sveto brdo. Novak kaže da tamo dobija veliku energiju i nema sumnje da mu ona pomaže u ovakvim mečevima. Za Novaka je to jako važno", kazao je legendarni njemački teniser.

Jedan od najzaslužnijih što se priča o piramidama danas daleko čuje je svakako začetnik ovog projekta, Semir Osmanagić.

Podsjetimo, Osmanagić je do sada tri puta ugostio prvog reketa svijeta na visočkim piramidama i svakako mu pripadaju velike zasluge zbog toga što Đoković danas širom svijeta u superlativima govori i 'posebnom svetom brdu', kako je kompleks 'Ravne' nazvao legendarni Boris Becker.

Razgovor poslušajte u pirloženom videu.


Novinar: Admir Oručević

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.