7.8.2021. 11:18
7
"Doći će do državnog udara ukoliko SIPA uđe u RS sa dugim cijevima i počne da hapsi zbog negiranja genocida, a da joj se pri tome policija suprostavi"
Nakon tvrdnji KOSDA da je kritikovao rad bivšeg visokog predstavnika Valentina Inzka, te umanjio vrijednost izmjene Krivičnog zakona BiH o zabrani negiranja genocida, profesor Enver Kazaz za naš portal iznio je svoju stranu priče.

Televizija Kantona Sarajevo nikada više neće biti ideološko sredstvo SDA, izjavio je Kazaz.

Sa Kazazom smo govorili o političkoj sitauciji u BiH, Dodikovim skandaloznim izjavama i novom visokom predstavniku Christianu Schmidtu.

Zanimalo nas je kako bi se dolazak visokog predstavnika mogao odraziti na entitet RS-a, čiji politički zvaničnici smatraju da je novi visoki predstavnik izabran na nelegitiman način.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.