19.11.2021. 12:46
0
"NiP je drugačija verzija SDA, ne radi se tu o nekoj novoj politici, već je samo novo ime. Neki će reći bolja, a neki gora verzija SDA"
Predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić, govorio je za Source portal.

Sa Šepićem smo govorili o stranačkim 'transferima', te stranci Narod i pravda, koja je dolaskom Denisa Zvizdića dodatno ojačala svoj stranački kadar.

Ipak, okosnicu nekadašnje SDA stranke, danas čine glavni članovi NIP-a. Zanimalo nas je koliko se ideologije ove dvije stranačke partije u biti mogu razlikovati i da li se razlikuju?!

Govorili smo o prijedlogu novih zakona na dohodak i poreze, koji je potekao od premijera FBiH Fadlila Novalića, a dotakli smo se i nezaobilazne teme o ratnohuškačkim retorikama.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.