24.11.2021. 12:30
1
"Zdravstveni radnik koji ne vjeruje u vakcinaciju je kao čovjek koji vjeruje u svoju religiju, a ne vjeruje u Kur'an i Bibliju. Ti ljudi su zalutali u tu struku"
Od 20. decembra u FBiH trebalo bi doći do sprovođenja novih mjera kako bi se suzbilo širenje koronavirusa.

Podsjetimo, Vlade FBiH prije nekoliko dana donijela je odluku o sprovođenju pravila VPT - vakcinisan, prebolio, testiran.

Mjere će, kako je naglašeno, biti uvođene postepeno.

Prema novom prijedlogu, svi uposlenici u zdravstvenom sektoru, socijalnom, javnim upravama, vladama, općinama, morat će ispunjavati jedan od tri uslova VPT da bi mogli obavljati posao na radnom mjestu.

Naša ekipa razgovarala je sa dr. Draganom Stevanovićem, kojeg smo upitali da li je zadovoljan dosadašnjim odzivom građana na vakcinaciju, te da li je vakcinacija zaista jedni način da se stane u kraj ludilu zvanom koronavirus.

Razgovor poslušajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenen Ćemo

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.