7.12.2021. 15:36
1
Hoće li 'Trojka' i Naša stranka smijeniti Amera Kapu, direktora Skenderije, on poručuje: Niko nikome ničiju nafaku nije uzeo, o mojoj smjeni imam informacije posljednjih šest mjeseci!
Direktor Skenderije Amer Kapo govorio je za Source portal.

Na samom početku razgovora našeg sagovornika smo upitali šta se to promijenilo u posljednje dvije godine, tačnije od momenta kada smo posljednji put razgovarali pred našom kamerom.

Osvrnuli smo se i na trenutnu namjenu 'Privrednog grada', te u kojoj mjeri se uspjelo u nastojanju da se posjetioci vrate u Skenderiju.

Pandemija je ostavila traga, ali kako nam je rekao, mogu se pohvaliti da centar Skednderija više nema dugovanja prema Poreznoj upravi FBiH, kao i činjenici da su i pored loše ekonomske situacije uspjeli sačuvati sva radna mjesta.

Bilo je govora i o špekulacijama koje se odnose na njegovu smjenu.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.