6.1.2022. 10:45
1
Davoru Dragićeviću pozlilo nakon što ga je policija privela: Imao sam napad astme, policija me privela, pa ostavila. Smrznuo sam se, bez telefona, bez para, bez ičega...
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, najavio da će 9. januara biti na Trgu Krajine u Banja Luci s transparentom Pravda za Davida.

Niko me u tome neće omesti - najavio je u sinoćnjem live javljanju nakon što mu je pozlilo poslije policijskog odovođenja iz njegove kuće.

Podsjetimo, Dragičević je pojasnio da ga je policijska patrola ostavila na Paprikovcu i da su mu rekli da ga uopšte ne trebaju.

"Smrznuo sam se, bez telefona, bez para, bez ičega. Ovo sve danas je prijava Zlukača i njegovih saradnika. Odmah ide u tužilaštvo pritužba na postupanje policijskih službenika, tj. članova zločinačke hunte Dragana Zlukača - kazao je Dragičević u svom live javljanju.

Poručio je da njima dolazi kraj.

Danas smo telefonski razgovarali sam Davorom Dragičevićem, u video prilogu poslušajte šta je kazao za naš portal.


Novinar: Admir Oručević

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.