24.5.2022. 10:00
13
"Puno ljudi je doselilo u Sarajevo i pokušavaju postaviti neke svoje standarde. Mora se znati da postoji nešto što se zove pravi Sarajlija"
U aprilu 2020. Mahir Sulejmanović, poznatiji kao Mahir Beathause, doživio je tešku nesreću nakon što je pao sa balkona svoje porodične kuće.

U razgovoru za Source portal, Mahir se još jednom prisjetio kobnog trenutka, koji mu je promijenio život u potpunosti.

Oporavak nakon nesreće dugo je trajao, on i dan danas traje, ali nikada nije utjecao na Mahirovu volju životom. 

S obzirom na težinu povreda, bio je prinuđen distancirati se od svoje velike ljubavi, muzike, ali je na drugoj, upoznao novu.

Tako da s ponosom možemo reći da je Mahir Sulejmanović uspio postati prvi parabiciklista iz BiH na Svjetskom kupu.

Govorili smo njegovoj dugogodišnjoj saradnji sa Dinom Merlinom, nekim novim trendovima i ljudima koje danas možemo sresti u Sarajevu.

U priloženom videu pogledajte cijeli razgovor.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

 
13
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.