6.7.2022. 14:25
1
Šepić poručio Kriviću: Pitaj šefa kada će skočiti sa tornja?! Šta ćeš sutra kad me sretneš na ulici, treba me pogledati u oči
Politički direktor SBB-a Anis Krivić oglasio se na svom Facebook profilu u kojem se posebno osvrnuo na politički angažman predsjednika Nezavisnog bloka, Senada Šepića.

Njegov status prenosimo u cijelosti. 

- Sarajevo će biti Dubai, propali budžetski krpelj to neće zaustaviti.

Najveća kočnica da Sarajevo bude moćna, važna i urbanističko-vizuelna prijestolnica BiH je birokratska svijest stranačkih i budžetskih uhljupa. I što je najgore, ta ideja nervira neuspješne ljude i bolesne karijeriste.

Jer, kako drugačije tumačiti izjavu propalog političara Senada Šepića da Radončić ne može o tome pričati, jer Radončić, tobože, nije razvio unutrašnjost BiH i predugo je bio u vlasti. Umjesto ozbiljne polemike, treba pogledati političku biografiju Šepića koji je bio na najistaknutijim funkcijama i shvatiti da taj nesposobnjaković za skoro tri decenije budžetske plaće ništa nije uradio za Bosnu i Hercegovinu, Sarajevo, pa nažalost ni za Krajinu.

A kada mu se pogleda biografija, čovjek da se zaprepasti. Šepić je u politici i na budžetu, manje ili više od punoljetstva, već 27 godina. Građani trebaju da znaju da je on još davne 2002., sa 25 godina života, izabran u parlamente i više se ne skida s budžetskih jasala. Dakle, u Parlamentu Federacije BiH je na dobro plaćenim budžetskim jaslama ostao punih šest godina. Na još bolju budžetsku poziciju odlazi 2008. godine i dobva mjesto zamjenika ministra civilnih poslova BiH, a 2010. godine postaje i zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Dvije godine bio je i zamjenik ministra i zastupnik. Plaću od višu od 5.000 KM u Parlamentu BiH primao je sve do 2018. godine. I dan danas crpi budžet.

S druge strane, SBB i Radončić su zatražili podršku od građana da se zajedničkim snagama od Sarajeva napravi mini Dubai i to će se – poručujemo nesposobnjakovićima i budžetskim krvopijama – zaista dogoditi.

I na kraju, najžalosnija činjenica predstojećih izbora je da se istrošeni političari dugogodisnjih propuštenih šansi, sada javljaju kao lazna alternative i tobože neki "novi momci" u politici - napisao je Krivić na Facebooku. 

Šepić: Žao mi je tih ljudi

"Žao mi je Krivića koji je odlučio da bude toliki poltron i koji će se za koji dan stidjeti toga što je pisao. Ja sam samo komentarisao da tim ljudima nakon toliko godina političkog angažmana, ne može niko vjerovati, jer ponovo obećavaju iste stvari. Stidjeti će se čovjek, šta će sutra kada me sretne na ulici, valja me pogledati u oči, nakon takvih riječi. Meni je žao tih mladih ljudi. Trebao je šefa  Radončića radije pitati kada će skočiti s tornja, jer je obećavao da će skočiti s tornja ako sa pojedincima uđe u koaliciju", rekao je Šepić za Source.

 

(Admir O.)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.