27.7.2022. 10:40
3
Kako je Bakir Izetbegović izjavom 'srušio' internet: Politički oponenti ga ismijavaju, a Konakoviću je sada jasno zbog čega ga je Izetbegović blokirao na Twitteru
Lider SDA Bakir Izetbegović na stranačkom skupu održanom sinoć u Hadžićima je rekao da će "mlade ljude i vojnike nadoknaditi robotima". Ta izjava izazvala je buru negativnih i ismijavajućih komentara na društvenim mrežama.

Na tom skupu, govorio je, između ostalog, o problemu iseljavanja.

- Mlade ljude koji odlaze ćemo morati u velikoj mjeri nadoknaditi high tech tehnologijama i robotikom. I oružane snage, dakle, robotima ćemo morati poduprijeti, prije svega dronovima, odnosno letećim robotima - kazao je Izetbegović. 

Brojni su komentari na društvenim mrežama i  podsmijavanja na račun predsjednika SDA stranke.

Jedan od prvih koji se oglasio je Saša Magazinović




Jedan od korisnika Twittera našalio se na račun lidera SDA stranke.



Član Naše stranke Peđa Kojović iskoristio je ovu 'priliku', koja mu se ponudila.



Lider NiP Elmedin Konaković prvo se sinoć požalio kako je na Twitteru blokiran od strane Bakira Izetbegovića, ali je kasnije objavom 'odgonetnuo' sve sumnje zbog čega se predsjednik SDA stranke odlučio za takav korak..




Bakir Hadžiomerović na sebi svojstven način prokomentarisao je novonastalu situaciju.




(Admir O.)


3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.