1.8.2022. 15:50
9
Sejo Brajlović iz 1996. godine, granate u rukama i razrušena kuća: U mojoj kući su sušili krmetinu u ratu. Danas moj restoran vrijedi preko 100 miliona, a ne bih ga dao ni za te pare!
Ekipa Source portala danas je posjetila kultni restoran 'Brajlović' na Ilidži, te smo iskoristili priliku da porazgovaramo sa njegovim vlasnikom i poznatim sarajevskim ugostiteljem, Sejom Brajlovićem.

Odmah početku razgovora, Seju smo iznenadili snimkom iz 1996. godine, koji smo pronašli na Youtube-u,  a na kojem je prikazana reintegracija Ilidže.  Na pomenutom snimku se pojavljuje i Sejo Brajlović, koji se po prvi put nakon agresije na BiH, vratio u svoju kuću u Otesu.

Šta je sve zatekao pogledajte u priloženom videu.

Kako Sejo danas gleda na taj period svog života iz perspketive u kojoj se trenutno nalazi, da li je ispunio obećanje koje je izgovorio kada se vratio u svoju razrušenu kuću u Otesu?

'Sve je srušeno, ali ako Bog da, ne zvao se ja Sejo Brajlović, ako bolje ne napravim..."

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.

U montaži korišten i materijal sa Youtube-a

Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.