7.10.2022. 16:52
0
"Nikada neću podržati koaliciju sa SDA, to je svima jasno. Nisam član NiP-a i da mi je bilo koja druga stranka tada ponudila politički angažman, sigurno bih ga prihvatila"
Danas smo razgovarali sa Arijanom Memić, sestrom ubijenog Dženana Memića i zastupnicom u Skupštini KS.

Memić je na proteklim Općim izborima uspjela dobiti povjerenje glasača, te tako dobiti još jedan mandat u zastupničkim klupama skupštine KS.

Bila je ovo prilika da sa Arijanom porazgovaramo o njenim političkim ciljevima u narednom periodu.

"Kako se borim za sebe, tako ću idalje da se borim zaa sve druge ljude", kazala nam je Arijana

Otkrila nam je zbog čega je se odlučila za saradnju sa NiP-om.

Da mi je bilo koja politička opcija ponudila tada politički angažman, sigurno bih ga prihvatila, međutim samo mi je Nip ponudila tu opciju da svoju borbu kroz institucije.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.

Nisam član Nip-a. Nikada ne bih podržala koaliciju sa SDA,  dok je takvo stanje unutar stranke, ne želim da budem dio većine

Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.