29.11.2022. 12:10
1
Navijač Srbije "pogodio" tačan rezultat, a "Sabit Iztarčina" pecnuo komšije: "Pametnije bi him bilo dase i oni posvete zvjezdama granda.."
Iz dana u dan dobijamo originalne poruke nogometnih fanatika koji su učinili sve kako bi ostvarili svoj san i gledali utakmice Svjetskog prvenstva uživo, a jedan meksički navijač otišao je korak dalje.
Neidentifikovani Meksikanac stigao je u Katar bez znanja njegove zaručnice, a da stvari budu gore, za to je iskoristio novac koji je spremio za svadbu. 

Kada je stigao u Katar, Meksikanac je poslao hit poruku za svoju zaručnicu u nadi da će mu oprostiti to što je slijedio srce i otišao bodriti svoju reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu. 

- Draga zaručnice, oprosti mi! Iskoristio sam novčana sredstva za vjenčanje kako bih stigao u Katar - stoji u poruci koja je brzo obišla svijet. Ne treba ni naglašavati na šta su sve spremni temperamentni Meksikanci kako bi gledali svoju reprezentaciju. 



Veliki broj navijača ove zemlje stigao je u Katar, ali nakon prva dva kola nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo zbog toga što je reprezentacija osvojila svega jedan bod i prolazak grupe je pod velikim znakom pitanja. 

Tampon u nosu

Hrvatska je u drugom meču  pobijedila Kanadu sa 4:1. Nakon gola koji je postigao Alphonso Davies u drugoj minuti, Hrvatska ih je nanizala četiri i stigla do vodeće pozicije ljestvice grupe F. Dvaput je zabio Andrej Kramarić, po jednom Marko Livaja i Lovro Majer. Sadržajna utakmica ponudila je i neke neuobičajene scene, poput one s početka drugog poluvremena kada je Mateo Kovačić loptom u nos pogodio Atibu Hutchinsona.





Krv je procurila iz nosa kanadskog kapetana u njegovoj 100. utakmici za reprezentaciju i bila je potrebna reakcija ljekarske službe njegove momčadi da se zaustavi, a to su napravili tamponom.

"Mangup pred navijačicama"

U utakmici između Gane  i Južne Koreje  vidjeli smo dosta uzbuđenja. Ništa drugačije nije bilo ni na tribinama. Naime, nakon 3 gola Gane, jedan navijač ove reprezatcije prišao je navijačicama Južne Koreje, mahao šalom Gane i nešto žestoko dobacivao što se može primijetiti na videu.


Naravno, video se počeo širiti velikom brzinom po društvenim mrežama, a zanimljiva je bila i reakcija navijačica Koreje koje se nisu puno obazirale na pomenutog navijača što ga je još više razljutilo, dok su tribine dale podršku navijačicama iz Južne Koreje.

Vjerovatno nije mogao da podnese jedan vid poniženja, ali upamtio je dobro lekciju.

Neki su ponašanje navijača Gane prebacili na šalu, dok su neki osudili smatrajući da se tako ne treba ponašati prema djevojkama.G ana je imala veliku podršku na stadionu Education City što im je svakako bio vjetar u leđa.


Svakako utakmica koja je jučer  najviše pažnje privukla u regionu je ona između Srbije u Kameruna. Orlovi su uspjeli prokockati dva gola prednosti i praktično od gotovog napraviti veresiju. 

Nakon utakmice dosta duhovitih reakcija moglo se pročitati na internetu. A svakako najupečatljiviji je bio administrator stranice "Sabit izTarčina" koji je nakon remija 'bocnuo' komšije.




Njegov status  izazvao je lavinu komentara, a mnogi su se našli uvrijeđenim. Tako je na pitanje jedne pratiteljke: Ko oni?, Sabit kratko odgovorio: Kamerunci.

Zanimljiva je bila fotografija jednog navijača Srbije koji se našao na tribinama, i koji je prema reakciji sa fotografije, očigledno "pogodio" konačni rezultat između ove dvije reprezetacije.

Opis nije dostupan.


(Admir O.)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.