17.3.2023. 9:50
93
"Diploma Sebije Izetbegović je još jedna sramota koju je SDA priredila, kada te neobrazovan obrazuje. Pa sklonite se ljudi više, za ime Boga, pustite nas da živimo"
Načelnik Općine Centar Srđan Mandić, govorio je za naš portal.

Na početku razgovora osvrnuli smo se na verbalni sukob na Facebooku između njega i gradonačelnice Sarajeva, Benjamine Karić. 

Naime, nakon što je objavljeno da je došlo do urušavanja zgrade stare centrale na Marijin Dvoru, nastao je pravi haos na društvenim mrežama. Odgovornost su nadležni prebacivali jedni na druge, a u tome su prednjačili upravo načelnik Općine Centar i gradonačelnica Karić.

Kakav smo epilog dobili, ko je odgovoran za trenutno stanje, te velike gužve u saobraćaju koje su izazvane nakon urušavanja zgrade, koja je kategorisana u nacionalne spomenike.

Bilo je govora i o odnosima unutar Trojke, diplomi Sebije Izetbegović i mnogim drugim temama.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Nein Mustafić

93
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.