25.2.2015. 23:46
0
Mehmedović: Bio bih sretan da me izbace iz SDA!
S poslanikom SDA u Parlamentu BiH Šemsudinom Mehmedovićem, razgovarali smo o statusu Amira Zukića u stranci nakon što je objavljen njegov razgovor sa Zijadom Turkovićem, o "tešanjskoj struji" u SDA, a naš sagovornik nam je otkrio i zašto on nije u rukovodstvu stranke.
U trećem dijelu intervjua donosimo vam i odgovore na pitanja o slobodi u SDA, nedovoljnom broju Bošnjaka u policijskim agencijama, a od gospodina Mehmedovića saznali i kako bi reagovao da bude izbačen iz stranke, te da li se i koliko Sulejman Tihić pita u SDA.

Odgovore na ova i druga pitanja poslušajte u video prilogu.

Četvrti i posljednji dio intervjua pogledajte uskoro na Source.ba portalu.

Novinar: Adna Zukanović-Zilić
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Emir Preljević
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.