25.2.2015. 23:51
0
Tuga, suze i jauci u Švrakinom Selu zbog smrti Kemala Baličevca
U požaru koji je jutros oko 09:00 sati izbio u porodičnoj kući, u ulici Vejsila Čurčića, smrtno je stradao 36-godišnji Kemal Baličevac, a povrijeđeni su njegova 23-godišnja supruga i trogodišnji sin.
Kako nezvanično sazanjemo, požar je prouzrokovala električna grijalica. Kemalova supruga, prema izjavama svjedoka, panično je istrčala ispred kuće dozivajući u pomoć. Prilikom njenog izlaska zatvorila su se ulazna vrata, što je otežalo ulazak vatrogascima i komšijama koji su pritekli u pomoć.

Trogodišnjeg dječaka uspio je spasiti vatrogasac Adis Kahrimanović, no, on je u kritičnom stanju i ljekari mu se bore za život, dok je njegova majka stabilno. Nažalost, u trenutku ulaska vatrogasaca u kuću, Kemal Baličevac je već bio mrtav.

Novinar: Adna Zukanović-Zilić
Snimatelj: Ermin Ljumić
Montaža: Ermin Ljumić
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.