27.10.2021. 17:00
2
Haris Džinović otkrio zbog čega ga 29 godina mlađa supruga nikada ne bi prevarila: Ne mora ona otići na put, nju može neko preoteti u komšiluku, ali su skoro nikakve šane da se to desi
Psiholozi tvrde da ljudi uglavnom negativno reaguju na parove između kojih je velika razlika u godinama i misle da tu uvijek neko iskorištava drugu stranu. Ipak, postoje brojni parovi koji uživaju u svojoj ljubavi i da se zbog toga ne treba sramiti.

Ovi parovi ipak su prebrodili predrasude i osjećaje stavili na prvo mjesto. I dalje su u braku.

Aaron Taylor-Johnson i Samantha Taylor-Wood, razlika 23 godine

Osamnaestogodišnji glumac zaljubio se u režiserku Sam Taylor-Wood (42) još 2008. godine kada su radili na snimanju filma Nowhere Boy. Nakon godinu dana par se zaručio, a vjenčali su se 2012. godine. Imaju dvije kćeri, a Aaron je i brižan očuh njenim kćerima iz prvog braka.

aaron and sam taylor johnson

Richard Gere i Alejandra Silva, razlika 34 godine

Oboje imaju brak iza sebe, čak su vezu i započeli 2014. godine, dok su oboje imali supružnike. Ipak, veza im nije bila puka afera jer su oboje bili razdvojeni od svojih supružnika. Do 2018. godine Richard i Alejanda su se vjenčali, a 2019. godine par je dobio svog prvog sina. Ubrzo nakon objavili su da čekaju i drugo dijete.



Alec Baldwin i Hilaria Thomas

Glumac i instruktorica joge, Hilaria Thomas, zajedno su od 2011. godine. U manje od godine dana  braka počeli su raditi na potomstvu. Alec i Hilaria imaju četvero djece i ne planiraju se tu zaustaviti. Par je odlučan u tome da dobije i peto dijete iako je Hilaria prošla kroz dva pobačaja u vrlo kratkom periodu.

1336077211_hilaria-thomas-alec-baldwin-467

Dennis Quaid i Laura Savoie, razlika 39 godina

Laura Savoie doktorirala je filozofiju. Par se upoznao na poslovnom događaju 2018. godine i Quaid se vrlo brzo zaljubio u Lauru i zaprosio je nakon samo nekoliko mjeseci veze.

Dennis Quaid Wants to Get Married First Before Considering Starting Family With Laura Savoie

Blake Lively i Ryan Reynolds, razlika 11 godina

Ryan Reynolds i Blake Lively upoznali su se na tipičan, holivudski način – tako što su snimali film zajedno. Dogodilo se to 2010. godine na snimanju filma Green Lantern, a nedugo zatim počeli su biti i u vezi. Vjenčali su se 2012. godine i imaju tri kćeri.

ryan reynolds blake lively

Katharine McPhee i David Foster, razlika 34 godine

Katharine McPhee zaljubila se u Davida Fostera 2006. godine, tokom takmičenja u American Idol-u. Do 2015. godine David se razveo, a 2017. godine on i Katharine javno su se pojavili kao par. Bez obzira na razliku u godinama Katharine ima potpuno povjerenje u njihovu vezu, a njegova djeca, uključujući i njegove usvojene kćeri Gigi i Bellu Hadid, odlično su je prihvatile. Par se vjenčao 2019. godine u Londonu.


Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger, razlika 10 godina

Svi su se šokirali kada se Chris Pratt razveo od Anne Faris 2018. godine, nakon devet godina braka. Ipak, on sada uživa s Katherine Schwarzenegger. Pratt obožava svoju djevojku i super se slaže s njenim slavnim ocem. Par se vjenčao tačno godinu dana nakon što su objavili da su u vezi.


George Clooney i Amal Alamuddin, razlika 17 godina

Advokatica za ljudska prava, Amal Alamuddin uspjela je vječnog neženju, Georgea Clooneyja, 'preobratiti'. Poznati glumac bježao je od braka još od onda kada se razveo prvi put, devedesetih godina, ali onda se pojavila Amal. Njih dvoje su se vjenčali 2014. godine, a 2017. godine dobili su blizance Ellu i Alexandera.

George Clooney’s impeccable looks may not be enough to keep his marriage with Amal Alamuddin afloat. Here are all the rumors about Clooney and his wife.

Priyanka Chopra i Nick Jonas, razlika 10 godina

Za Nicka Jonasa, Priyanka Chopra bila je žena iz snova. On je 2016. godine, napravio prvi potez na Twitteru, ali je morao čekati sve do dodjele Oscara 2017. godine kako bi Priyanku i upoznao. Indijska glumica je, očito, bila zadivljena Jonasom i već u maju iste godine zajedno su sudjelovali na MET Gali. Vjenčali su se u Indiji u maju 2018. godine.

image result for priyanka chopra nick jonas

Bruce Willis i Emma Heming, razlika 23 godine

Nakon braka s Demi Moore devedesetih godina, Bruce Willis nije bio nešto izrazito blizak s drugim ljudima, niti je ikome dopuštao da zadiru u njegovu intimu. Ipak, upoznao je Emu Heming na snimanju filma Perfect Strangers 2006. godine. Nakon nekoliko godina veze, vjenčali su se i dobili dvije kćeri.


Dick Van Dyke i Arlene Silver, razlika 46 godina

Zvijezda filma Mary Poppins, Dick Van Dyke, još uvijek je vitalan i super mu je, iako  je u srednjim devedesetim i dokazuje kako nikada nije kasno za ljubav. Van Dyke je 33 godine bio u braku sa ženom koja je umrla 2009. godine od raka, ali je smogao nastaviti dalje. Upoznao je šminkericu Arlene Silver 2006. godine, ali s vezom su krenuli tek 2011. godine. Vjenčali su se godinu dana nakon. Glumac je tada imao 87 godina.

arlene-silver-dick-van-dyke-ftr

Emmanuel Macron i Brigitte Macron, razlika 24 godina

Prije nego što je danas 42-godišnji Emmanuel Macron postao predsjednik Francuske, njegova veza sa suprugom Brigitte bila je česta tema u javnosti zbog samo jednog razloga. Naime, Brigitte Macron 24 je godine starija od svog muža. Poznato je da su se upoznali dok je on pohađao srednju školu u kojoj je ona bila profesorica. Emmanuel i Brigitte vjenčali su se 2007. godine, a ona je igrala i veliku ulogu u političkoj karijeri francuskog predsjednika.



Melania Trump i Donald Trump, razlika 24 godine

Oko njihovog upoznavanja kruži više verzija no jedno je sigurno, Melania Trump od Donalda Trumpa mlađa je 24 godine.  Razlika je jednaka kao između Emmanuela i Brigitte. Evo jedne od verzije njihova upoznavanja. 

Donald Trump je 1998. godine već živio odvojeno od svoje druge supruge Marle Maples. Imao je 52 godine kada je otišao na jednu zabavu na Manhattanu. Na toj zabavi je trebao upoznati drugu ženu, no privukla ga je ona koja je sjedila do nje.

'Poludio sam. Trebao sam tamo upoznati drugu ženu, ona je bila supermodel i sjedila je pored Melanie. Trebao sam završiti s njom. Rekli su mi: 'Gle, tamo je ta i ta', a ja sam rekao: 'Zaboravite nju, ko je ova slijeva'", opisao je Trump tokom gostovanja u emisiji Larryja Kinga 2005. godine.

Donald and Melania Trump in Valdosta, Georgia

Jerry Hall i Rupert Murdoch, razlika 26 godina

Jerry Hall  u starijim se danima skrasila uz medijskog magnata Ruperta Murdocha , u braku su od 2016. godine Njemu je to četvrti, a njoj drugi brak. Ljepotica je godinama bila s Mickom Jaggerom (73) s kojim ima četvero djece. Murdoch i Hall upoznali su se u septembru 2015. godine, a upoznala ih je njegova nećakinja. 

Nakon što su početkom 2016. godine godine zaruke objavili u The Timesu, medijski mogul Rupert Murdoch i model Jerry Hall u  svoju su vezu ubrzo okrunili brakom u Londonu, a ceremonija je održana u Spencer Houseu u Green Parku.

Rupert Murdoch and Jerry Hall

Ljubav cvate, unatoč razlici u godinama i među domaćim nam poznatim supružnicima. Evo koga smo izdvojili.

Ružica Bebek i Željko Bebek, razlika 34 godine

Ljubav između obožavateljice i slavnog pjevača počela je prije puno godina. Već su jako dugo zajedno, a razlika od 34 godine im nikad nije zasmetala. Dobili su tokom braka i dvoje djece i s njima uživaju u porodičnom životu. Vitalni muzičar i danas ima nastupe, živi energično pa sigurno i na taj način Ružica manje osjeća razliku u godinama između nje i njenog slavnog supruga.

Željko Bebek i supruga Ružica

Željko Joksimović i Jovana Joksimović, razlika 9 godina

Ljubav između Jovane i Željka Joksimovića se rodila na poslu - kada su, bili angažovani kao voditelji Eurovizije. Danas imaju sina Kostu, oboje su uspješni u svom poslu a činjenica da je Željko devet godina stariji od Jovane gotovo da je neprimjetna.



Haris Džinović i Melina Džinović, razlika 29 godina

Haris i Melina su zajedno već 19 godina i imaju dvoje dece, a tajna njihovog uspješnog braka možda leži u činjenici da su oboje podjednako uspješni u poslovima kojima se bave.
Popularni pjevač u sretnom je braku sa 29 godina mlađom kreatorkom Melinom Džinović, a iako ona važi za jednu od ljepših žena, Haris tvrdi da ne brine o tome da li se njegovoj supruzi udvaraju drugi muškarci.

Zbog poslovnih obaveza Melina je svakodnevno na putovanjima širom svijeta, gdje se susreće sa mnogim svjetskim zvijezdama. 

Njenog supruga Harisa Džinovića to previše ne dotiče, jer, kako tvrdi, ona posjeduje sve kvalitete koje jedna supruga i majka treba da ima i zato muškarci mogu samo da pokušavaju da mu je “ukradu”.

- Ne mora ona otići na put, nju može neko preoteti u komšiluku, to samo zavisi od nje. Za sada je Melina jedna visokokvalitetna i moralna osoba, koja vodi računa o tome da bude odana supruga, dobra majka i dobar prijatelj. To su njene sjajne osobine, tako da veoma malo šanse ima, skoro nikakve, da ona krene takvim putem - kaže o svojoj supruzi Džinović.



(Ajdin Balićevac)
 
2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.