25.8.2022. 14:30
3
Kružni tok iz noćnih mora vozača u novom ruhu: Pogledajte kako se sarajevski šoferi snalaze u "najgorem kružnom" u BiH
Reparacija saobraćajnice na kružnom toku na Ilidži završena je prošle sedmice.

Informaciju o završetku radova na Facebooku prvi je tada podijelio ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta koji je kazao da sada građani imaju "sigurniji, funkcionalniji i kvalitetniji kružni tok na Ilidži". 

Ističe da je saobraćajnica na kružnom toku na Ilidži na dijelovima prelaska preko šina bila jedna od oštećenijih.

Osim što je saobraćajnica bila jedna od oštećenijih, kružni tok kao kružni tok je prozvan jednim od najgorih u Bosni i Hercegovini.

Za vozače je noćna mora iz razloga što u njoj saobraćaju i automobili i autobusi i tramvaji, te pješaci i biciklisti.

Ekipa Source.ba portala je jutros obišla kružni tok na Ilidži s namjerom da provjerimo kako se vozači snalaze na kružnom toku koji je u novom ruhu. Treba istaći da naša kamera nije zabilježila uobičajne gužve. 

Novinar: Ajdin Balićevac
Snimatelj i montaža: Kenan Ćemo

 
3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.